Sidst opdateret:
23. okt '14 kl. 19:29 af GR

En eller flere SAMS'ere søges snarest til hjælp i lægepraksis. Ingen semesterkrav. Se mere på jobportalen

 


Flere SAMS'ere søges til fast hjælp i lægepraksis.
Se mere på jobportalen.

 


Kompagniskabspraksis har brug for 1-3 SAMS'ere. I første omgang tidsbegrænset med mulighed for fast tilknytning til klinikken. Se mere på jobportalen.

 


SAMS'er søges til sekretærarbejde i sommerferien. Min. 4. semester.
Se mere på jobportalen :)


Vil du udvide din horisont og afprøve dine kompetencer? Vil du se, om almen praksis er noget for dig? Så søg 2 ugers sommerpraktik i Nordjylland.
Se mere på jobportalen!

SAMS'ere søges til lægefagligt arbejde i sommerferien i lægepraksis i Tårs tæt på Hjørring og Aalborg. Du vil bl.a. se patienter med akutte problemstillinger samt kontroller af fx hypertension- og diabetespatienter. Se meget mere på jobportalen!

mandag 21. marts 2016 kl. 14:07 | 0 kommentarer

De fleste af os skal i starten af vores lægekarriere en tur forbi almen praksis, da praksis indgår i 80 % af alle KBU-forløb.

Så er det tid til GF i SAMS Aalborg, samt et oplæg om KBU i Almen Praksis. Det er den. 5. april kl 16.30 i Auditoriet i Forskningens Hus i Aalborg.

De fleste af os skal i starten af vores lægekarriere en tur forbi almen praksis, da praksis indgår i 80 % af alle KBU-forløb. I den forbindelse har vi inviteret læge Jacob Reinholdt, som er igang med hoveduddannelsen til Almen Praksis, til at fortælle om KBU-forløbet med fokus på almen praksis. Han kommer gennem sin egen oplevelse ind på hvad du som KBU-læge har af opgaver, logbogen, supervision, sygehusforløbet vs. praksisforløbet, overgangen fra studerende til læge osv., samt svarer på de spørgsmål, som du nu end måtte have. 

Sidder du derfor som en af de ældste studerende og skal vælge dit KBU-forløb om en lille måneds tid, eller går du som yngre studerende og overvejer hvorvidt almen praksis er noget for dig eller ej, så kom og hør nærmere!

Efterfølgende vil der være generalforsamling for SAMS Aalborg. Alle medicinstuderende er velkomne til GF, dog er det kun SAMS medlemmer, der kan stemme. 

Der vil være kage og kaffe til alle som kommer til arrangementet, og aftensmad til alle som tilmelder sig GF på følgende link. Dagorden kan også ses inde på eventet.

torsdag 28. januar 2016 kl. 21:47 | 0 kommentarer

Lægestuderende søges til Hjallerup Lægehus i sommerferien 2016.

Hjallerup Lægehus søger en lægestuderende med interesse for almen medicin til afløsning for personale i sommerperioden 2016 med mulighed for enkelte arbejdsdage derefter.
Der er tale om laboratoriefunktioner og lettere sygepleje- og sekretæropgaver.
Ansættelse 25 timer pr uge.

Vi er en 3 mands kompagniskabspraksis med 3 sygeplejersker, 2 sekretærer og vekslende uddannelseslæger.
Praksis ligger i Hjallerup ca. 20 km nord for Aalborg. Der er særdeles gode bus-forbindelser til byen.

Ansøgning senest 15/2 til laegerne3@gmail.com

Lægerne i Hjallerup
Gl. Markedsvej 3
9320 Hjallerup

Lægehuset i Vodskov søger lægestuderende til lettere sygepleje opgaver/sekretæropgaver pga. personalesygdom. Kan evt. deles mellem 2.

Overskrift:
Lægehuset i Vodskov søger lægestuderende til lettere sygepleje opgaver/sekretæropgaver pga. personalesygdom. Kan evt. deles mellem 2.

Praksisbeskrivelse:
Vi er 4 faste læger i kompagniskab, samt 6 faste personaler. Herudover løbende læger under uddannelse til speciallæge. Adressen er Vodskovvej 22 9310 Vodskov  

Jobbeskrivelse:
Primært lettere sygeplejeopgaver såsom blodprøvetagning, herunder også akutte prøver som CRP, halspodninger, håndtering af urinprøver, EKG, INR måling med svarangivelse, Vaccinationer, B12 injektioner mv. Medicinbestilling samt evt telefon med tidsbestilling, tidsbooking mv. Oplæres til at håndtere elektronisk post.  

Semesterkrav:
Skal have bestået første del og have mindst 2 år tilbage på studiet. Klinisk erfaring vil være en fordel, men ikke et krav.  

Ansættelsestype (fast eller tidsbegrænset):
6 mdr med mulighed for forlængelse.  

Dato for ansættelsesstart samt -periode:
Så hurtigt som muligt pga sygdom af personale  

Timeantal (ugentlig):
Forestiller os 15 timer om ugen- fordelt på 2-3 dage/uge i tidsrummet 8-15.  

Ugedage, tidspunkt:
Kan aftales nærmere  

Ansøgningsfrist:
23/12-15  

Øvrige kommentarer:
Godt humør, smil på læben og generelt positiv tilgang og flexibilitet er foretrukne  egenskaber  

Kontaktperson inkl. mailadresse og/eller telefonnummer:
Rikke Dolmer på mail: rikkedolmer@hotmail.com

I Lægerne Sløjfen (http://www.laegernesloejfen.dk/) vil vi gerne have ansat en medicinstuderende. Som det er i almen praksis kan arbejdet omfatte mange forskellige ting, men vil typisk være at forberede årskontroller for patienter med kroniske sygdomme. Dvs du skal lave en struktureret undersøgelse af en patient (fx tage blodtryk, ekg, blodprøve, lungefunktionsprøve, spørge til KRAM faktorer osv). Vi oplærer dig selvfølgelig således at der sker en gradvis udbygning af dine kompetencer. 

Vi har i forvejen en Medis-studerende. Da du skal kunne komme i normal arbejdstid og vi potentielt gerne vil have dig ansat i flere år er vi interesseret i at du er i begyndelsen af studiet (altså i starten af bachelordelen). 

Vi betaler løn i overensstemmelse med den gældende overenskomst (PLAs overenskomst for lægesekretærer). Det er angiveligt 138,56 kr samt udbetaling af pension på 8%. Arbejdstiden aftales, men umiddelbart vil vi gerne have hjælp mandag og fredag fra 13-16. 

Interesserede bedes sende en skriftlig ansøgning til ls@laegernesloejfen.dkatt: Ledende sygeplejerske Line Laursen, som også kan kontaktes mhp evt spørgsmål til stillingen.

SAMS - en interessegruppe under DSAM.
Dudal Webdesign