Sidst opdateret:
23. okt '14 kl. 19:29 af GR
Tilbage til blog oversigten
søndag 6. december 2015 kl. 23:40
Lægerne i Sløjfen, Aalborg søger medicinstuderende

I Lægerne Sløjfen (http://www.laegernesloejfen.dk/) vil vi gerne have ansat en medicinstuderende. Som det er i almen praksis kan arbejdet omfatte mange forskellige ting, men vil typisk være at forberede årskontroller for patienter med kroniske sygdomme. Dvs du skal lave en struktureret undersøgelse af en patient (fx tage blodtryk, ekg, blodprøve, lungefunktionsprøve, spørge til KRAM faktorer osv). Vi oplærer dig selvfølgelig således at der sker en gradvis udbygning af dine kompetencer. 

Vi har i forvejen en Medis-studerende. Da du skal kunne komme i normal arbejdstid og vi potentielt gerne vil have dig ansat i flere år er vi interesseret i at du er i begyndelsen af studiet (altså i starten af bachelordelen). 

Vi betaler løn i overensstemmelse med den gældende overenskomst (PLAs overenskomst for lægesekretærer). Det er angiveligt 138,56 kr samt udbetaling af pension på 8%. Arbejdstiden aftales, men umiddelbart vil vi gerne have hjælp mandag og fredag fra 13-16. 

Interesserede bedes sende en skriftlig ansøgning til ls@laegernesloejfen.dkatt: Ledende sygeplejerske Line Laursen, som også kan kontaktes mhp evt spørgsmål til stillingen.

Der er ingen kommentarer til dette indlæg:
Skriv en kommentar til dette indlæg
Kommentar:
Navn:
Email:

SAMS - en interessegruppe under DSAM.
Dudal Webdesign