Sidst opdateret:
23. okt '14 kl. 19:29 af AAU
Tilbage til blog oversigten
mandag 2. november 2015 kl. 13:17
Solopraksis i Udkantsdanmark

Har du overvejet at være praktiserende læge? Har du tænkt over om du engang skal starte din egen praksis? Måske overvejer du at flytte til Udkantsdanmark og arbejde der? Måske er det netop disse ting, som du absolut ikke har lyst til? Uanset hvilke tanker du gør dig i forbindelse med til- og fravalg af Almen Medicin, så kom til foredrag med Almen Praktiserende læge Merete Hansen.

Merete driver solopraksis i Hurup og vil den 2. november komme hele vejen til vores ”storby” Aalborg og fortælle om hvordan det er at drive en praksis alene, og hvilke tanker man gør sig i forbindelse med dette. Herudover vil hun også komme ind på arbejdet i Udkantsdanmark, og hvordan det er at arbejde der og hvorfor hun netop har valgt at slå sig ned i Hurup.
Det foregår mandag den 2. november kl. 17.00-19.00 i Auditoriet på Forskningens Hus. Der vil være kaffe og lækker kage.

Tag din studiekammerat med. Det er gratis og I behøver ikke medlemskab af SAMS. Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding på facebook.

NB: Vi er opmærksomme på at arrangementet beklageligvis ligger samtidig med et andet arrangement i Aalborg og håber ikke at der er for mange der kommer i klemme. Merete er interesseret i at komme en tur forbi Aalborg igen næste semester, hvis der er interesse for det.

Der er ingen kommentarer til dette indlæg:
Skriv en kommentar til dette indlæg
Kommentar:
Navn:
Email:

SAMS - en interessegruppe under DSAM.
Dudal Webdesign