Sidst opdateret:
8. dec '17 kl. 22:17 af AT

I SAMS Aarhus afholder vi månedsmøder den første mandag i hver måned. Typisk møder ca. 30 glade SAMS’ere op. Her fremlægges planer for kommende arrangementer, og hvad der er sket siden sidst i de forskellige aktivitetsgrupper.

I SAMS Aarhus har vi underopdelt os i en række aktivitetsgrupper (læs mere under aktiviteter), som varetager de aktiviteter, som afholdes i SAMS Aarhus.

Derudover holder et medlem gerne et frivilligt oplæg om et bestemt almen medicinsk emne, som vedkommende finder interessant. Somme tider har vi besøg af en udefrakommende foredragsholder. Månedsmøderne er informative, nyskabende og har en stor social komponent, hvor man mødes på tværs af semestertrinnene.

Vi hygger os – og  DU er altid velkommen til at være med. Månedsmøderne giver samtidig mulighed for at præge foreningen I den retning, du ønsker.

Du kan finde information om vores næste månedsmøde her på hjemmesiden (se kalender) eller via vores facebook side ”SAMS - Aarhus”. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

SAMS - en interessegruppe under DSAM.
Dudal Webdesign