Lægedage er de praktiserende lægers efteruddannelseskongres, arrangeret af Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM) og Praktiserende Lægers Organisation (PLO). Der er 128 kurser – praktiske såvel som teoretiske. Der er også færdighedsværksteder og en stor udstilling (med gratis kittelgejl). Der er altid nyheder og topaktuelle emner at vælge imellem.

Lægedage holdes hvert år i uge 46 i Bella Centret og er de praktiserende lægers største efteruddannelsesbegivenhed. Også yngre læger, andre speciallæger samt praksispersonale samles hvert år i Bella Center. Over 3200 deltager hvert år på Lægedage.

Lægedage er en uge spækket med spændende foredrag, diskussioner og lækker mad som alt sammen foregår i de lækre rammer af Bella Center.

SAMS og Lægedage har udviklet et samarbejde, som giver medlemmer af SAMS mulighed for at deltage på Lægedage mod at hjælpe til med arrangementet: Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå i at hjælpe kursisterne på rette vej og at holde mikrofoner ved foredragene i auditorierne.

 

1 dags arbejde giver 1 dags fri adgang til Lægedages åbne kurser.

Gratis frokost begge dage inkluderet.

 

Der findes en hel del kundskaber at hente på Lægedage - både under arbejdet og under kurserne. Kurserne er godkendte til VKO (Valgfrie Kurser og Ophold) ved medicinstudiet på Københavns Universitet, og desuden er det en udmærket chance for at knytte kontakter til de praktiserende læger og få lidt indblik i arbejdet i almen praksis.

Lægedage afholdes i uge 48 i 2020 - Så sæt allerede nu et stort kryds i jeres kalender.


Tilmeld dig hos Lægedage ved at sende en mail til laegedage@dadl.dk. I mailen bedes du skrive, hvilken/hvilke dage du kan arbejde og hvilken/hvilke dage, du kunne tænke dig at deltage i kurser på. 

For at deltage skal man være medlem af SAMS - du kan indmelde dig via vores hjemmeside www.sams.dsam.dk, hvor du skal følge anvisningerne under fanen "Medlemskab".

Lægedageflag BC

Lægedage åbning

Færdighedsværkstedet på Lægetorvet

Paramediciner ved akutbil

SAMS - en interessegruppe under DSAM.
Dudal Webdesign